Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Glasnik Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka 2

Glasnik je publikacija koja je izdavana u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka od 1980. godine, sa ciljem obaveštavanja javnosti o aktivnostima Zavoda, istraživanjima i projektima koji su u toku, radu dokumentacionog centra, zavodskim izdanjima i dr. U okviru drugog broja Glasnika nalaze se: opisi i svojevrsni izveštaji vezani za završene projekte, opisi projekata u toku, opis saradnje sa istraživačkim odeljenjima i institutima u inostranstvu i spisak novih stranih knjiga i dokumenata u Zavodu za poslednjih godinu dana. Na početku je dat Sadržaj, a na kraju Vesti o svim dešavanjima u Zavodu tokom prethodnih meseci 1980. godine.

Glasnik Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka 3

Glasnik je publikacija koja je izdavana u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka od 1980. godine, sa ciljem obaveštavanja javnosti o aktivnostima Zavoda, istraživanjima i projektima koji su u toku, radu dokumentacionog centra, zavodskim izdanjima i dr. U okviru trećeg broja Glasnika, nalaze se opisi završenih projekata, projekata u toku, opis saradnje sa Institutom za istraživanje kulture Mađarske. Novina jeste objavljivanje separata iz „Atlasa kulture SR Srbije“, publikacije na kojoj se godinama radilo. Na početku je dat Sadržaj, a na kraju Vesti o svim dešavanjima u Zavodu tokom poslednjih mesec dana.

Glasnik Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka 4

Glasnik je publikacija koja je izdavana u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka od 1980. godine, sa ciljem obaveštavanja javnosti o aktivnostima Zavoda, istraživanjima i projektima koji su u toku, radu dokumentacionog centra, zavodskim izdanjima i dr. U okviru četvrtog broja Glasnika, nalaze se opisi završenih projekata, kao i opisi novih zavodskih publikacija. Na početku je dat Sadržaj, a na kraju Vesti o svim dešavanjima u Zavodu tokom poslednjih mesec dana. Takođe, nastavlja se sa objavljivanjem separata iz „Atlasa kulture SR Srbije“, publikacije na kojoj se radilo prethodnih godina.